KUTSU 14.11.2015 vaalisuurkäräjille ja Hakkapeliittain päivän juhlaan
Suomen Sisu ry kutsuu jäsenensä vaalisuurkäräjille ja juhlimaan Hakkapeliittain päivää, joita isännöi Suomen Sisun Päijät-Hämeen piiri. Vaalisuurkäräjät ja iltajuhla järjestetään 14.11.2015 Lahden lähistöllä, ja Lahden keskustasta järjestetään bussikuljetus tapahtumapaikalle. Tarkat osoitteet toimitetaan ennakkoon ilmoittautuneille.
ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen tapahtuu verkkolomakkeella.
AIKATAULU
8.11. Iltajuhlaan ilmoittautumisen takaraja
14.11. Päivä alkaa klo 11:45 avoimella kaupunkitapahtumalla Lahden keskustassa, josta kuljetukset kokouspaikalle.
Vaalisuurkäräjät alkaa 13:00.
Museovierailu alkaa 17:15.
Iltajuhla alkaa 19:00 ja päättyy 24:00.
VAALISUURKÄRÄJÄT
Käsitellään sääntöjen 21 § mukaiset asiat sekä periaateohjelman uudistusta
- ilmoittautuminen ja jäsenoikeuksien tarkistus
- suurkäräjien avaus
- valitaan puheenjohtaja, kirjuri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
- todetaan laillisuus ja päätösvaltaisuus
- hyväksytään suurkäräjien työjärjestys
- valitaan käräjien 1. varapuheenjohtaja kolmeksi vuodeksi
- valitaan käräjien muut jäsenet erovuoroisten tilalle
- valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa/tilintarkastajaa ja sama määrä varatoiminnantarkastajia/varatilintarkastajia
- valitaan muut tarvittavat suurkäräjien luottamushenkilöt
- käsitellään periaateohjelma ja
- käsitellään kokouksen aikana esille tulleet asiat
ILTAJUHLA
– Tänne jokainen jäsen voi tuoda seuralaisen
– Illalliskortin hinta 40 euroa, maksetaan etukäteen tilille: FI06 4730 4720 0353 86 (viite: 7786)
– sisältää kaksi kaatoa viiniä ja kahvikonjakin
– ohjelmassa musiikkia, yhteislaulua, juhlapuhe ja vapaa sana
MENU
Alkupalapöytä:
* Karamellisoituja punajuuria, vuohenjuustomoussea ja pinjansiemeniä (G,L)
* Kana-juustosalaatti (fetaa, mozzarellaa, kanaa, kirsikkatomaatteja, kurkkua, päärynää, auringonkukansiemeniä, pestokastiketta, parmesanlastuja, salaatteja) (G,L)
* Kylmäsavulohisalaatti ( punasipulia, miniluumutomaatteja, aurinkokuivattua tomaattia, kylmäsavustettua lohta, limemehua, keitettyä kanamunaa, smetanaa, wasabia, salaatteja (G,L)
* Talon sienisalaattia (G,L)
* Graavilohta ja sinappikastiketta (G,M)
* Maalaismaksapateeta
* Lihahyytelöä (G,M)
* Talon tuoreita leipiä, gluteenitonta leipää, kirnuvoita sekä laktoositonta levitettä
Pääruokabuffet:
* Yrteillä ja savukyljellä täytettyä rypsiporsaan ulkofileetä, tummaa ryytisinappikastiketta ja rakuuna-perunakakkua (G,L)
Jälkiruokabuffet:
* Suklaakakkua (G,L)
* Juustokakkua
* Kahvia ja teetä (konjakki)
TERVETULOA!