3. Kannanotto

14.2.2016
Suomen Sisun Päijät-Hämeen piiri ry
Ihmiskauppana maahamme tuoduista ei ole työvoimaksi
Suomen Sisun Päijät-Hämeen piiripäällikkö James Hirvisaari (vas) ja varapäällikkö Jouni Räsänen johtivat puhetta piiriparlamentissa Lahdessa.
Suomen Sisun Päijät-Hämeen piiripäällikkö James Hirvisaari (vas) ja varapäällikkö Jouni Räsänen johtivat puhetta piiriparlamentissa Lahdessa.
Pakolaisvirtana tuodut Suomen itsenäisyyden ajan suurin huijaus
Suomen Sisun Päijät-Hämeen piiri ry järjesti piiriparlamentin Lahdessa. Käydyissä keskusteluissa ihmeteltiin sitä tiedotusvälineissä ilmennyttä uutisointia, jossa Suomen Sisua pyritään leimaamaan jonkinlaiseksi ääriliikkeeksi, vaikka kysymyksessä on kansallisia arvoja korostava järjestö, joka tämän hetken tilanteessa ottaa osaa maahanmuuttokeskusteluun.
Nuorehko ranskalaissuomalainen aviopari ihmetteli parlamentissa, kuinka on mahdollista että Raskasta muuttaneen puolison oleskeluluvan käsittely kesti yli viisi vuotta, mutta pakolaisiksi ilmoittautuvat voivat saapua Suomen rajan yli ilman henkilöllisyysasiakirjoja ja heidän oleskeluhakemuksensa käsitellään muutamassa kuukaudessa.
Parlamentissa todettiin Suomessa olevan tällä hetkellä noin 7000 poliisia, joten poliisi on joutunut kohtuuttoman työtaakan alle 32 000 maahantulijan osalta, kun samalla poliisi joutuu hoitamaan muut viranomaistehtävänsä.
Suomen Sisulla on tällä hetkellä 10 aktiivista maakunnallista piirijärjestöä. Päijät-Hämeen järjestö avustaa lähiaikoina perustettavan Kanta-Hämeen piirin käynnistämistä. Suomen Sisussa on tällä hetkellä noin 2000 jäsentä. Jäsenmäärän kasvu on ollut niin voimakasta, että uusien jäsenien hyväksyminen on vienyt kuukauden verran aikaa. Järjestöllä ei ole palkattua työvoimaa.
Viidennes tulijoista lukutaidottomia
Suomen Sisun Päijät-Hämeen piiri toteaa kannanotossaan, että Suomen viranomaiset ovat äskettäin selvittäneet, että turvapaikanhakijoina maahan tulleista 20 prosenttia on luku- ja kirjoitustaidottomia ja valtaosalta puuttuu ammatillinen koulutus. Näin ollen piirijärjestö pitää harhauttavana arvioita, joiden mukaan tulijat ovat uutta työvoimaa Suomelle. Piirijärjestö huomauttaa vielä, että tilastojen mukaan tämän kaltaisista maahantulijoista vain noin 30 prosenttia on työllistynyt.
Suomen Sisun Päijät-Hämeen piiri vaatii, että ihmiskauppiaiden pakolaisnimikkeen alla maahan tuomat henkilöt lähetetään kotimaihinsa pikapalautuksena nyt kun heidän taustansa on riittävästi tutkittu. Piirijärjestö vaatii lisäksi, että henkilöt on palautettava kotimaittensa turvallisiksi luokitelluille alueille riippumatta siitä, miltä alueilta he ovat kotimaistaan lähteneet.
EU:n on korvattava Suomelle
Päijät-Hämeen piirijärjestö toteaa, että koska Euroopan unioni EU ei ryhtynyt toimiin ihmiskaupan pysäyttämiseksi ja salli pakolaisvirran suuntautuvan Suomeen näin suuressa laajuudessa, niin EU:n tulee korvata Suomelle kaikki ne kulut, joita yli 32 000 maahantunkeutujaa ovat ylläpito- ja viranomaiskustannuksilla aiheuttaneet. Piirijärjestön mielestä Suomen poliisi on joutunut kohtuuttoman työpaineen alle maahantulijoiden aiheuttamien tutkimus- ja turvallisuustöiden vuoksi, joten tämäkin työmäärä on korvattava maallemme.
Suomen Sisun Päijät-Hämeen piiri katsoo, että koska vain jotkut Suomeen matkakaupitelluista tulijoista on katsottava todellisiksi sotapakolaisiksi, niin voidaan todeta, että tämä niin sanottu pakolaisvirta on suurin huijaus jolla Suomen kansaa on harhautettu koko itsenäisyytemme aikana.
Jaa tämä: