4. Kansallinen itsetuho

Viime aikoina yleisenä hämmästelyn aiheena on ollut niin kutsuttujen suvaitsevaisten harrastama sokean ihaileva suhtautuminen muukalaisiin ja ajallemme oireellinen sylkeminen oman kansan silmille.

Ehkäpä se osaltaan johtuu suvaitsevaisten hauraasta itsetunnosta. Olemme arvelleet heidän pitävän itseään paljon muita parempina ihmisinä, mutta entäpä jos onkin niin, että heillä on vakava alemmuuskompleksi?

Minun on vaikea ymmärtää suvaitsevaisen eliitin halveksivaa suhtautumista omaa kansaa kohtaan. Minun on vaikea ymmärtää yhteiskunnan nykyistä kehitystä ja perinteisten arvojen hylkäämistä kritisoivan kansanosan demonisoimista. Ilmeisesti viestiä on vaikea välittää ilman likaisia keinoja.

Vakavampi syy monikultturistien nurjalle asenteelle löytyy aatteesta. Näyttää nimittäin siltä, että suvaitsevaisten mielestä Suomea ja Suomen kansaa ei tarvitsekaan olla olemassa. Heidän mielestään yhteiskuntaa ei ole syytäkään kehittää kansalliselta pohjalta.

Taustalla on ideologia, mutta pidän silti sellaisia ihmisiä maan- ja kansanpettureina. Perinteisesti sellaiset ovat olleet kommunisteja, mutta punainen aatemaailma on levinnyt vahvasti vihervasemmistoon ja valitettavasti jossakin määrin ja hieman erilaisin painotuksin koko poliittiseen kenttään.

Räjähdysherkkä monikulttuuri uhkaa, joten tulevaisuus näyttää karulta. Mielestäni oman maan ja oman kansan puolustaminen ei ole ainoastaan jokaisen kansalaisen velvollisuus vaan arvokas hyve.

Mielestäni pienen kansan olisi syytä vaalia kansallista yhteenkuuluvuutta. Muuten meitä ei pian ole enää olemassa. Valtakunnallinen yhteistyöjärjestö Suomen Sisu vastustaa vastakkainasettelua ja haluaa vahvistaa kansallista identiteettiämme.

Toivon siniristilipun liehuvan saloissamme vielä vuosisatojen ajan. Se on kaunis näky.

Suomalaisen kulttuurin päivänä, Kalevalan päivänä 28.2.2016.

Suomen Sisun Päijät-Hämeen piiri Susilogo

Jaa tämä: