Etelä-Karjalaan Suomen Sisun piirijärjestö

Viime aikoina paljon esillä ollut Suomen Sisu perusti piirijärjestön Etelä-Karjalaan 3.10. Lappeenrannassa. Piiripäälliköksi valittiin Teemu Lavikka ja varapäälliköksi Antti Mielonen ja esikunnan muiksi jäseniksi valittiin Tomi Näränen, Timo Laitinen ja Tero Keinänen. Piirin käräjäneuvoksena toimii espoolainen Teemu Lahtinen.

Piirijohto on pettynyt valtion haluun ja kykyyn hallita turvapaikanhakijoiden tulvaa. ”Piirijohto tiedostaa, että hallituksen tilanne on vähintäänkin ristiriitainen, mutta tässä tilanteessa politikointi on jätettävä ja keskitettävä kaikki resurssit tämän akuutin kriisin ratkaisemiseen suomalaisuuden ja turvallisen Suomen säilymisen vuoksi. Politikointi ei voi olla se syy, minkä kerromme lapsillemme 10 vuoden kuluttua, jos asiat menevät pieleen!” piiripäällikkö Lavikka vaatii. Suomen Sisun Etelä-Karjalan piiri ry vastustaa uusien vastaanottokeskuksien perustamista Etelä-Karjalaan ja kannattaa Suomen Sisun kunniajäsenen, europarlamentaarikko Jussi Halla-ahon esityksiä länsirajan parakkimajoituksesta ja vetovoimatekijöiden kitkemisestä.

Ensimmäinen tehtävä piirillä on alueensa jäsenten verkoston luominen ja järjestöaktiivien valmiuksien kartoittaminen. Itsenäisyyspäivää 6.12 piiri viettää yhteen kokoontumalla ja laskemalla seppeleen Suomen toiseksi suurimman sankarihautausmaan Sankarimuistomerkille, Lappeen Marian kirkon Sankarihautausmaalla. ”Rajan läheisyys ja sen takana oleva arvaamaton valtakunta on jatkuvasti eteläkarjalaisten mielissä, eikä tonttikauppa-asiakaan ole vielä lopullisesti ratkaistu” toteaa itsekin kesiään Parikkalassa viettänyt Teemu Lahtinen.
Suomen Sisu ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton kansallismielinen yhteistyöjärjestö. Toiminnallaan järjestö pyrkii suojelemaan suomalaista kulttuuria, perinteitä ja Suomen luontoa sekä edistämään Suomen kansan hyvinvointia ja suomen kielen asemaa. Suomen Sisu rakentaa yhteiskuntaa, johon suomalaiset voivat ylpeinä tuntea kiintymystä.

Järjestö pyrkii kokoamaan yhteen isänmaallisesti ajattelevat suomalaiset sekä kehittämään suomalaisuusaatetta niin yhteiskunnallisella kuin henkilökohtaisellakin tasolla. Suomen Sisun tavoitteena on aidon suomalaiskansallisen yhteisöllisyyden luominen maahamme.

Kansallismielisyys on maailmankatsomus, jonka mukaan kaikki kansat ja kulttuurit ovat oikeutettuja olemassaoloon ja itsensä hallitsemiseen sekä ihmiskunnan globaali monimuotoisuus suojelemisen arvoista. Kansallismielisyys ei aseta eri kansoja hierarkiseen järjestykseen tai rajoita yksilöiden mahdollisuuksia elää uuden kansan parissa. Kansallisvaltiossa toteutuvat kansanvalta ja oikeudenmukaisuus parhaiten ja sen pohjalta on mahdollista ylläpitää hyvinvointiyhteiskuntaa.

Laajamittaiset lyhyen ajan populaatiosiirtymät uhkaavat oikeudenmukaista hyvinvointiyhteiskuntaa. Monikulttuurinen yhteiskunta on jännitteinen, räjähdysherkkä ja jatkuvia konflikteja tuottava, joka on yhteisöllisyydessään heikko ja kansanvallan ja hyvinvointiyhteiskunnan perustan murentava.

Jaa tämä: