Henri Hautamäki: Asetun ehdolle Suomen Sisun seuraavaksi puheenjohtajaksi

Suomen Sisu valitsee tulevilla vaalisyyskäräjillä itselleen uuden puheenjohtajan. Pienen pohdiskelun jälkeen olen päättänyt lähteä ehdolle järjestön puheenjohtajakisaan, sillä koen että järjestön etu vaatii sitä.

Järjestön johdossa tavoitteeni olisi kehittää ja turvata yhteisömme ulosannin ja toiminnan kovuutta ja terävyyttä uskottavuutta unohtamatta, sitoen kuitenkin toiminnan jatkuvasti jo valmiiseen strategiaan. Haluan myös toimia järjestön järkähtämättöminä kasvoina ja sen jäsenten lujana edunvalvojana ulkoista painetta vastaan, sillä uskon että tulevina vuosina julkinen keskustelu tulee olemaan entistä rajumpaa.

Minulla on vahva usko siihen, että Suomen Sisu pystyy jatkossakin toimimaan suomalaisten edunvalvojana ja kansallismielisyyden ajajana, ja myös kehittymään siinä. Suomalaiskansallinen perinteet ja sukujuuret nykyaikaan sitova linja olkoon järjestömme peruskallio, josta ei tingitä. Näen että olisin oikea mies toimimaan tämän perinteikkään järjestön nokkamiehenä, tai sitä johtavien käräjien suhteen lähinnä ”ensimmäisenä vertaistensa joukossa”.

Mikäli jäsenistö haluaa kovaksikeitetyn mutta kuitenkin aateveljistään ja -siskoistaan välittävän nationalistin johtoon, suosittelen äänestämään minua. Toivon että mahdollisimman moni Suomen Sisun jäsen saapuu vaalisyyskäräjille rakentamaan järjestön tulevaisuutta. Nähdään siellä!

Henri Hautamäki
Piiripäällikkö, Suomen Sisun Varsinais-Suomen piiri

henri.j.hautamaki@outlook.com

Jaa tämä: