Kutsu vaalisuurkäräjille 3.11.

KUTSU vaalisuurkäräjille ja Suomen Sisun 20-vuotisjuhliin Helsingissä

Suomen Sisun vaalisuurkäräjät järjestetään Helsingissä lauantaina 3.11.2018 klo 12. Kokouspaikka sijaitsee kantakaupungissa ja se kerrotaan ilmoittautuneille riittävän hyvissä ajoin ennen kokousta. Suurkäräjille osallistuminen on luonnollisesti maksutonta; ennakkoilmoittautuminen alla olevan linkin kautta on kuitenkin erittäin suotavaa.

Vaalisuurkäräjien esityslista on lähetetty kullekin jäsenille sähköpostilla. Käsitellään sääntöjen mukaiset asiat sekä yksi sääntömuutos ja erillispäätös osastoista.

* * * * *

Iltajuhla

Varsinainen iltajuhla alkaa klo 18 Helsingin ydinkeskustassa. Voimme jo tässä vaiheessa luvata että puitteet tulevat olemaan upeat!
Illalliskortti maksaa 70 euroa hengeltä ja kattaa kaiken: eteispalvelun, korkeatasoisen kolmen ruokalajin illallisen ruokajuomineen, ohjelman – sekä ainutkertaisen osallistumismerkin. Lisäksi osallistujille varataan erikoishintainen Suomen Sisun 20-vuotisjulkaisu. Pukukoodi: juhlapuku, kunniamerkit.

Ilmoittautuminen järjestelyjen vuoksi mielellään jo 20.10. mennessä, mutta ehdottomasti viimeistään ennen 25.10. Ilmoittaudu mukaan tästä:

https://www.suomensisu.fi/2018ilmo.html

Ilmoittautuminen iltajuhlaan on sitova ja sen tulee olla maksettuna Suomen Sisun tilille FI06 4730 4720 0353 86 (viitenumero: 2018045) ilmoittautumisen yhteydessä.

Tervetuloa mukaan juhlistamaan 20-vuotiasta Suomen Sisua!

Jaa tämä: