Kutsu ylimääräisille suurkäräjille sekä Kalevalan ja suomalaisuuden kulttuurin päivän juhlaan 25.2.

Suomen Sisu ry ja Suomen Sisun Uudenmaan piiri ry kutsuvat teidät viettämään Kalevalan ja suomalaisen kulttuurin päivää sekä osallistumaan Suomen Sisun ylimääräisille suurkäräjille Helsinkiin lauantaina 25.2.

Harjavallassa marraskuun alussa vaalisuurkäräjät päätti velvoittaa käräjät kutsumaan koolle ylimääräiset suurkäräjät käsittelemään järjestön Peruskirjaa, jotta hyväksymismenettely voidaan viedä loppuun vuoden 2017 aikana. Lisäksi käräjät esittää jäsenmaksujen vahvistamista. Muita asioita ei käsitellä. Suurkäräjien kokous Helsingissä alkaa lauantaina 25.2. klo 17. Tarkempi paikka ja käräjien esitykset ilmoitetaan ennakkoon ilmoittautuneille.

Kalevalan ja suomalaisen kulttuurin päivän vietto alkaa niin ikään Helsingissä samaisena päivänä klo 12. Päiväohjelma sisältää kulttuuripainotteista kevyttä ja rentotahtista ulkoilua Helsingin keskustassa.

Iltajuhla alkaa suurkäräjien jälkeen klo 19 ja on lämminhenkistä yhdessäoloa, ruokailua, seurapelejä jne – elinvoimaista suomalaista kulttuuria!

Juhlan osallistumismaksu on 25 euroa ja pitää sisällään kaiken. Voit ilmoittautua kaikkiin tapahtumiin tai halutessasi vain osaan. Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistumismaksu tilille FI06 4730 4720 0353 86 viitenumerolla 1122 JA lähettämällä sähköposti osoitteeseen uusimaa@suomensisu.fi mukanaan vähintään seuraavat tiedot:

-Nimi
-ruokarajoitteet
-Osallistutko koko päivään vai johonkin tiettyyn osaan

Mikäli samassa ilmoittautumisessa ilmoittautuu useampi henkilö, on sähköpostiin hyvä laittaa maininta millä nimellä osallistumismaksu on maksettu.

Jos sinulla on mahdollisuus tarjota kyytiä Helsinkiin tai Helsingistä, voit mainita ilmoittautumisen yhteydessä lähtöpaikkakunnan ja reitin. Samoin jos tarvitset kyytiä, voit ilmoittaa siitäkin, niin katsotaan löytyykö.

Lisätietoja saa Uudenmaan piiripäälliköltä Jones Lähteenarolta, uusimaa@suomensisu.fi

Jaa tämä: