YK:n siirtolaissopimus on Suomelle vahingollinen

Kannanotto, 13.12.2018

Marokossa 10.12.2018 allekirjoitettu YK:n Global Compact for Migration -siirtolaissopimus on jälleen uusi yritys iskeä itsenäisen kansallisvaltion vyön alle. Toteutuessaan se tulisi häivyttämään valtioiden rajat ja kontrolloimattoman siirtolaisuuden keinoin tuhoamaan kansalliset kulttuurit ja niiden perinteet.

Itsenäisellä valtiolla on rajat, joita myös valvotaan. Itsenäinen maa päättää itse, keiden se sallii rajojensa sisäpuolelle tulevan. Itsenäinen kansakunta myös määrittelee ilman ulkopuolelta tulevaa sanelua, ketkä voivat päästä osallisiksi sen tarjoamista, jäseniltään kerätyin verovaroin kustannetuista, etuisuuksista.

Suomen Sisu halveksuu valtionjohdon ratkaisua allekirjoittaa siirtolaissopimus – ilman parlamentaarista päätöstä, kansalaisten mielipidettä kuulematta. Päättäjämme ovat toimineet pelkurimaisesti suomalaisten selän takana ja liittyneet sopimukseen, joka käytännössä velvoittaa allekirjoittaneita maita toimimaan sekä lähtö- että vastaanottajamaille vahingollisten kansainvaellusten puolesta – ja vieläpä vaientamaan tähän kohdistuvan kritiikin.

Suomen Sisun ihanneyhteiskunnassa toteutetaan kuitenkin aitoa kansanvaltaa, jossa kansan tahto on ylin auktoriteetti. Tällöin eivät kansakuntaa sido muutaman henkilön solmimat vapautta rajoittavat sopimukset eivätkä pienen eliitin säätämät lait, eikä sitä myöskään ohjaa valtamedian suoltama propaganda. Suomen valtion ainoana tehtävänä on toteuttaa Suomen kansan tahtoa.

Monissa maissa sopimuksesta keskusteltiin avoimesti, ja kansainvaellusten kauaskantoiset seuraukset ymmärrettiin. Muun muassa Yhdysvallat, Itävalta, Australia, Italia, Dominikaaninen tasavalta, Tšekin tasavalta, Unkari, Puola, Latvia ja Slovakia ovat jättäytyneet sopimuksen ulkopuolelle. Näissä maissa päättäjät ajattelivat oman kansakuntansa etua.

Hallitsematonta siirtolaisuutta edistävä ja paikalliset erityispiirteet häivyttävä globalismi ei kuitenkaan tule koskaan saavuttamaan yliotetta suomalaisesta kansalliskulttuurista; isänmaamme itsenäisyyden ja itsemääräämisoikeuden puolesta on taisteltu ennenkin. Ilman taistelua ei tule nytkään antautua, sillä poliittisen eliitin ajama multikulttuurinen unelma on toteutuessaan todellinen painajainen.

– – –

Katso myös:

YK:n GCM-siirtolaissopimuksen käsittelyyn Suomessa liittyvät dokumentit (Kansalainen-verkkolehti)
Oikeuskansleri: GCM ei sitova (kansanedustaja Ville Tavion blogi)
Suomen Sisun periaateohjelma (Suomen Sisun verkkosivut)

Keskustelua aiheesta Hommaforumilla: YK:n Global Compact for Migration häivyttää valtioiden rajoja

Jaa tämä: