Suomen Sisu ei toimi puoluepolitiikassa

Julkisuudessa on väitetty Suomen Sisun vaikuttaneen Perussuomalaisten puoluekokousvalintoihin, mikä ei pidä paikkaansa. Järjestönä Suomen Sisu ei toimi puoluepolitiikassa, vaikka jäseniämme onkin useimmissa puolueissa ja eduskuntaryhmissä. Vaikutamme aatteellisesti ja luotamme jäsentemme tekevän itse omat päätöksensä ilman ohjailua.

Hyväksymismenettelyssä olevan Peruskirjan mukaan Suomen Sisu toimii puhtain asein puhtaan asian puolesta. Edelleen Peruskirjan mukaan toimintamme suomalaisten hyväksi on kunniallista ja omantunnon turvaamaa sekä odotamme jäseniltämme eettisesti perusteltua ja tulevien sukupolvien tarkastelun kestävää toimintaa, niin järjestötyössä kuin kultakin kykyjensä mukaan yksityiselämäsäkin.

Mielipidevaikuttajien tietoinen valehteleminen kansalle on sietämätöntä ja vastuutonta pelin politiikkaa, mitä emme hyväksy. Jokainen, joka väittää Suomen Sisun toimineen hallituskriisiin ja perussuomalaisen eduskuntaryhmän jakautumiseen johtaneessa tapahtumasarjassa, valehtelee joko tietoisesti tai kaiuttaen valehtelijoiden viestiä. Kansallishenkisten puolueiden keskinäinen loanheitto ei ole isänmaan etu ja kansanliikkeiden perusjäsenten herjaaminen julkisen sanan avulla on raukkamaista. Niidenkin, jotka kokevat tulleensa petetyksi, on syytä pidättäytyä epäasiallisuuksista ja purkaa harmitus Suomen hyväksi tehtävään työhön.

Suomen Sisu ei ole milloinkaan historiansa aikana haastanut riitaa – joskin pelkkä olemassaolomme on saanut aikaan vihamielisiä ja jopa väkivaltaisia vastareaktioita. Rakennamme kansallista yhtenäisyyttä ja vetoamme nyt kaikkiin hyvän suomalaiskansallisen yhteishengen löytämiseksi.

Onnittelemme kaikkia vaativiin vastuutehtäviin valittuja, olkoon valintanne isänmaan onneksi!

Jaa tämä: