Suomen Sisu tiedottaa (29.7.2015)

Puheenjohtajamme, kansanedustaja Olli Immosen sosiaalisen median päivityksen ja siitä seuranneen uutismyrskyn seurauksena Suomen Sisuun on virrannut jäsenhakemuksia ja yhteydenottoja valtavat määrät. Pelkästään jäsenhakemuksia on tullut ensimmäisen vuorokauden aikana toista sataa. Kaikkiin niihin emme valitettavasti pysty välittömästi reagoimaan, mutta kaikki tullaan varmuudella käsittelemään huolellisesti saapumisjärjestyksessä. Järjestöllemme tilanne muistuttaa kevään 2006 Muhammed-kuvien julkistamisesta seurannutta huomiota.

Äkillinen huomio iskee keskelle järjestön pitkäaikaista kehittämistyötä. Suomen Sisu perustaa parasta aikaa maakunnallisia piirijärjestöjä ja viimeistelee tulevassa syysseminaarissaan pitkään valmisteilla ollutta periaateohjelman uutta versiota. Sääntöjemme mukaista tarkoitusta kaikkia kansallismielisiä yhteen kokoavana järjestönä korostetaan jatkossa.

Kansallismielisyys on maailmankatsomus, jonka mukaan kaikki kansat ja kulttuurit ovat oikeutettuja olemassaoloon ja itsensä hallitsemiseen sekä ihmiskunnan globaali monimuotoisuus suojelemisen arvoista. Kansallismielisyys ei aseta eri kansoja hierarkiseen järjestykseen tai rajoita yksilöiden mahdollisuuksia elää uuden kansan parissa. Laajamittaiset lyhyen ajan populaatiosiirtymät se torjuu.

Kansallisvaltiossa toteutuvat kansanvalta ja oikeudenmukaisuus parhaiten ja sen pohjalta on mahdollista ylläpitää hyvinvointiyhteiskuntaa. Monikulttuurinen yhteiskunta on jännitteinen, räjähdysherkkä ja jatkuvia konflikteja tuottava, joka on yhteisöllisyydessään heikko ja kansanvallan ja hyvinvointiyhteiskunnan perustan murentava.

Jaa tämä: