Suomen Sisun pilapiirroskilpailu 2015

Suomen Sisu järjestää pilapiirroskilpailun teemalla “Suomen Sisu”. Kilpailu on kaikille avoin. Kilpailu alkaa maanantaina 26.1.2015 klo 23:59 ja päättyy torstaina 12.2.2015 klo 18:00. Voittajapiirros ja muut ansiokkaat piirrokset julistetaan 14.2.2015 klo 14:02.

Palkintona voittajalle tarjotaan illallinen Kalevalan päivänä Helsingissä.

Voittajan valitsee Suuri ja Tuntematon raati. Voittajan valinnassa painotetaan taiteellisuutta, ajankohtaisuutta sekä humoristisuutta. Toteutustekniikkaa ei rajata. Suomen Sisu varaa oikeuden julkaista myös muita kilpailuteoksia ja olla julkaisematta lain vastaisia piirroksia. Raadin jäsenet eivät voi osallistua kilpailuun.

Voittanut piirros julkaistaan Suomen Sisun nettisivuilla. Voittajalle ilmoitetaan asiasta myös henkilökohtaisesti. Kilpailuun osallistutaan lähettämällä piirros digitaalisessa muodossa osoitteeseen kuva (ät) suomensisu.fi ja liitteen maksimikoko saa olla 2 megatavua. Mukaan tulee liittää osallistujan nimi tai nimimerkki ja yhteystiedot. Myös anonyymi osallistuminen on mahdollista, mutta silloin mahdollista palkintoa ei sitouduta toimittamaan voittajalle.

Piirrusteluterveisin,

Suomen Sisu ry

Jaa tämä: