Suomen Sisun Pohjois-Pohjanmaan piiri ennakoi raiskausten lisääntyvän turvapaikanhakijoiden sijoituspaikkakunnilla 30.11.2015

Turvapaikanhakijoiden aiheuttamasta turvattomuuden tunteesta, häiriöistä ja rikoksista Suomen Sisu katsoo varoittaneensa päättäjiä jo vuosien ajan. Herääkö pääministeri Sipilä todellisuuteen vasta nyt, kun hänen omassa kotikunnassaan on tapahtunut jokaisen äidin ja isän pahin mahdollinen painajainen; oman tyttären joutuminen raiskauksen uhriksi? Tarvittiinko tällainen Kempeleen kahden afganistanilaisen turvapaikanhakijan tekemäksi epäilty 14-vuotiaan tytön joukkoraiskaus, ennen kuin suomut putoavat silmiltä ja hallitsemattomalle maahantulolle sekä siihen liittyville ongelmille oikeasti tehdään jotain?

Jo turvapaikanhakijatulvan alkamisesta lähtien on ympäri Suomea ollut enenevissä määrin tapauksia, joissa tyttöjä ja naisia on seksuaalisesti häiritty esimerkiksi vislauksin, koskettelemalla ja suutelemalla väkisin.
Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tilaston mukaan Afrikassa ja Lähi-Idässä syntyneiden miesten rikollisuustaso raiskausrikoksissa on 17 -kertainen syntyperäisiin suomalaisiin verrattuna. Tilaston tehneen erikoistutkija Martti Lehden mukaan raiskausten tekotavoissa on jonkin verran eroavaisuuksia. Edelleen Lehden mukaan poistamalla tilastosta sosiodemografiset seikat, kuten ikä, sukupuoli, ansiotaso ja asuinkuntatyyppi, ei pelkästään selitetä näiden miesten erityisen korkeita raiskaustilastoja. Vaikka sosiodemografisten tekijöiden vaikutus on poistettu tilastollisesta analyysistä, kyseisissä väestöryhmissä raiskausrikollisuuden taso on silti edelleen kymmenkertainen muihin verrattuna. Tutkimuksessa ei ole selvitetty tarkkoja syitä siihen, mistä erot eri väestönryhmien välillä johtuvat, mutta kulttuuriset erot naisen asemassa ja kunnioittamisessa on varsin merkittävä näiden maanosien ja länsimaiden välillä, mikä selittää tilastoa.

Tänä vuonna Suomeen on jo 23.11. mennessä tullut juuri Afrikasta ja Lähi-Idästä 30 000 turvapaikanhakijaa ja ensi vuonnakin heitä arvioidaan tulevan 15 000, joka on Suomen Sisun Pohjois-Pohjanmaan piirin käsityksen mukaan aivan liian varovainen arvio.

On sanomattakin selvää, että kun noin suuria populaatiosiirtymiä pyritään sijoittamaan, tilastoihin perustuen voidaan ennustaa myös raiskausrikosten kasvavan sijoituspaikkakunnilla.
”Mikään Euroopan maa ei ole onnistunut kotouttamaan niitä maahanmuuttajaryhmiä, joiden kulttuuriset erot länsimaihin ovat liian suuret, joten miten me suomalaiset kuvittelemme onnistuvamme siinä?” piiripäällikkö Kari Laurila kysyy.

Jaa tämä: