Suomi ja suomalaisuus on säilytettävä !

Nyt hieman omaa pohdintaa maamme nykytilanteeseen liittyen:

Olemme tilanteessa, joka tuntuu siltä, että suomalaisuus ja jopa koko Suomen tulevaisuus on uhattuna.

Mielestäni tätä asiaa pitäisi ja pitää alkaa pohtimaan laajemminkin.

Maahamme tuodaan ja tulee, niin luvallisia-  kuin laittomiakin maahantulijoita (turvapaikanhakijoita) enenevässä määrin, ilman, että sitä lopputulosta vakavasti mietittäisiin.

Aivan ensimmäiseksi pitäisi maamme talous olla siinä kunnossa, että se kestäisi näiden kymmenientuhansien ja jopa satojentuhansien turvapaikanhakijoiden aiheuttamat kustannukset. Onko taloutemme siinä tilassa ? Valitettavasti ei ole, suomalaisilta leikataan ja kiristetään, leipäjonot kasvavat ym ym ja kaikki siksi, jotta valtion budjetti kestäisi näitä nousevia kuluja.

Valitettavan moni näistä nuoristamiehistä, jotka pakolaisstatusta käyttävät maahamme tulon perusteeksi, eivät välttämättä todellisuudessa ole halukkaita kotoutumaan maamme lakeihin ja perinteisiin,  eivätkä kristityiden arvoista perusta. Jolloin täällä suvaitsevaisuuden nimissä tapahtuu niin, että tulijoiden ”arvot” syrjäyttävät omat perinteemme, joiden pitäisi/pitää olla oman kansan perusta.

Kansallismielisyys ja omien perinteiden kunnioittaminen ei saa olla väärin, koska sitähän määrätty yltiösuvaitsevaisuuskin ajaa, mutta vain maahantulijoiden kohdalla, eli heille pitäisi suvaita oman kansallisuuden ja uskonnon mukaiset toimet, samalla suomalaisten perinteet ja arvomaailma tuomitaan ja halutaan sulauttaa toiseen.

Olemme itsekin kokeneet paljon, niin monia sotia, kuin rauhan ajatkin ja sisulla maamme rakentaneet, mutta nyt n. 5,5 miljoonainen kansa aiotaan sulauttaa eri kulttuureihin ja samalla näivettää oma kansamme täysin eri kulttuureista tulleiden arvomaailmojen alle, monikulttuurisuus ei aina ole sitä rikkautta.

Nämä ovat siis aivan henkilökohtaisia pohdintojani, mutta toivoisin, että moni muukin alkaisi pohtimaan asiaa ja vakavasti, koska nyt varsinkin tämän uuden keväällä alkavan pakolaistulvan tullessa päälle, uusia pakolaiskeskuksia avataan jälleen ympäri maan jo avattujen lisäksi, jokaiseen keskukseen saapuu satoja uusia pakolaista (nuoria miehiä), joilla on mahdollisia yhteyksiä myös Isisiin, (eikä se keskity siis pelkkään rauhanomaiseen toimintaan ja kristinuskon hyväksymiseen) jolloin tilaisuus  ikävien tapahtumien mahdollisuuteen tehdään heille omien päättäjiemme puolesta liiankin helpoksi, kuten jo 2015 loppupuolella havaittiin ja se, ainakin minusta pitäisi saada estettyä.

Olemme, ainakin minusta, säilyttämisen arvoinen kansakunta. joten pitää olla kanttia myös sanoa, että nyt riittää, rajavalvonta kuntoon ja stop, kun sen aika on.

 

Kimmo Toroska

Varapiiripäällikkö

Jaa tämä: