Talvisodan syttymisestä 80-vuotta

Kirjoittanut Riku Nevanpää

Ajankohtaista,
Järjestöjohdolta

Muistakaamme kunnioituksella maamme puolesta 105 päivää kestäneessä sodassa taistelleita ja kaatuneita.
 

Hiihtopartio Märkäjärvellä helmikuussa 1940 (SA-KUVA)

Missä on talvisodan henki tänäpäivänä
On valitettavaa, että talvisodan henki on nykyään unhoitettu, vaikka sille olisi todellista tarvetta tänäkin päivänä.
Maatamme riepottelee ennen näkemätön multikulttiunelma, tämän torjumiseen tarvitaan todellista isänmaallista yhteishenkeä.

Neuvostoliitto aloitti talvisodan ilman sodanjulistusta tai ennakkovaroitusta, tuolloin rajat laitettiin kiinni ja vieraskansaa ei maahan päästetty, kiitos veteraaneille siitä!
Nyt rajat on auki ja vieraskansoja tulee jatkuvasti maamme rajojen yli vallaten maatamme aseettomasti. Näitä tunkijoita tukevat nykypäivän agitaattorit, julistaen multikulttiunelman olevan tulevaisuutta. Nämä propagandistit haluavat antaa vieraskansoille kaiken mitä osaavat pyytää ja ylikin, samassa maamme omat kansalaiset hakevat ruokansa leipäjonoissa jonottaen.
Ei puuro ole suomalaisesta pahaa, vaan ravitsevaa ja hyvää. Maahan kuulumattomille se ei kelpaa.

Kaikkien suomalaisten on syytä katsoa peiliin ja miettiä miten tällainen hullutus on mahdollista.
Missä on talvisodan henki?
Onko se vaiennettu propagandalla vai onko meistä tullut alistuvia vellihousuja, jotka eivät uskalla maataan puolustaa?

Talvisodassa oli kyse maan itsenäisyydestä ja itsemääräämisoikeudesta. Valtio ilman suvereenia itsemääräämisoikeutta ei ole itsenäinen, päätösvallan edes osittainen luovuttaminen eu:lle (eurostoliitolle) tai muulle taholle maan ulkopuolelle on maanpetoksellista toimintaa, jonka tarkoitus on murtaa itsenäisyys ja tuhota lopulta koko kansakunta kulttuureineen.
Samassa vedotaan kansainvälisiin sopimuksiin. Sopimuksiin, joista voidaan erota jos ne ovat haitaksi omalle kansalle, kulttuurille ja itsemääräämisoikeudelle. Ja nehän ovat.
Miksi mitään ei tehdä? Miksi alistutaan?
Suomalaiset eivät ole ennenkään alistuneet, siitä talvisota on esimerkkinä.

Vieraskansoittuminen ei ole globalismia, vaan historian häpäisyä. Kymmenettuhannetisänmaalliset antoivat sodissa henkensä tämän maan säilymisen vuoksi, nyt nämä uhraukset halutaan tuhota ja samalla koko kansakunta ajaa lopulta vähemmistöksi omassa maassaan.
On siis noustava taisteluun ja pidettävä maa suomalaisena. Sellaisena kuten olemme sen isovanhemmiltamme verenperintönä saaneet. Puhtaana suomalaisena yhteisönä, joka ei anna vierasvalloille valtaa ja jossa oma kansa tulee aina ensin.

Punaliput eivät talvisodan jälkeen liehuneet kaupungeissamme, niiden ei pidä liehua tänäkään päivänä.

Kauppa on toiminnassa. Pilottivaiheen aikana toimitusajoissa saattaa olla vähän heittelyä. Piilota tämä ilmoitus