Tiedote: Suomen Sisun käräjät järjestäytyi (21.3.2013)

Suomen Sisu ry:n 10.3.2013 Helsingissä pidetyn kevätsuurkäräjien täydentämä käräjien kokoonpano on järjestäytynyt. Käräjät toimii Suomen Sisu ry:n yhdistyslain tarkoittamana hallituksena.

Puheenjohtajaksi valittu kansanedustaja Olli Immonen vastaa lakisääteisten ja sääntömääräisten puheenjohtajatehtävien lisäksi järjestön kehittämisestä. Varapuheenjohtajat Paula Päivike ja Teemu Lahtinen jakavat operatiivisen johdon vastuita ja kirjuri Suvi Karhu vastaa hallinnollisista asioista. Paikallistoiminnan koordinoinnista vastaa Kristian Viding.

Käräjät asetti puheenjohtajiston periaateohjelman uudistusta valmistelevaksi ohjausryhmäksi, joka laatii uudistamissuunnitelman pääsisäiseen mennessä. Ohjelmatyössä osallistetaan laajalti jäsenistöä ja asiantuntijoita.

Suomen Sisu on saanut paljon julkisuutta kevätsuurkäräjiensä seurauksena ja aiemmasta poiketen se on ollut pääsääntöisesti asiallista ja järjestön omakuvan huomioivaa.

Järjestäytymiskokouksessaan Suomen Sisu hyväksyi lähes sata uutta jäsentä ja uusia hakemuksia tulee koko ajan.

Suomen Sisu ry on vuonna 1998 perustettu puoluepoliittisesti sitoutumaton moderni ja maltillinen kansallismielinen yhteistyöjärjestö, joka pyrkii vahvistamaan tervettä kansallista ja kulttuurista itsetuntoa.

Jaa tämä: