Pohjois-Pohjanmaan piirin perinneruokapäivää vietettiin syyskuun kuukausikokouksen yhteydessä

Suomen Sisun Pohjois-Pohjanmaan piirin tavaksi tullutta perinneruokapäivää vietettiin 17.9. Oulussa.  Ruuaksi oli valmistettu tirripottua, joka toi mukavasti lapsuuden ja nuoruuden tutut maut mieleen.  Jälkiruuaksi oli leipä- ja pullavanukasta, tarjoiltuna samasta vuoasta ilman rajoja.

Ruokailun jälkeen sovittiin piirin loppuvuoden aktiviteeteista.

Varapäällikkö Kim Ahonen ehti vielä esittelemään isältään "perinnöksi" saatua, kokonaan kunnostettua uusvanhaa pienoiskivääriään piiripäällikkö Kari Laurilalle (kuva oikealla).

Varapäällikkö Kim Ahonen ja piiripäällikkö Kari Laurila
Tirripotut
Pulla/leipävanukas
Perinneruokailu
Pöytä koreana

Piiripäällikkö

Pohjois-Pohjanmaan piiri

Jaa tämä: