Varoitukset kävivät toteen kolme vuotta sitten – Riku Nevanpään profeetallinen puhe

Fortress Europe järjestettiin Helsingin Vuosaaressa 10.9.2016. Tilaisuuden pääpuhujana toimi Somaliasta Ruotsiin muuttanut ja islamista luopunut ihmisoikeusaktivisti Mona Walter. Kuva tapahtuman YouTube-videolta.

Tänään 18.8.2020 muistamme paheksuen maamme ensimmäistä islamistin tekemää terroritekoa.

Haluan henkilökohtaisesti tuoda esille syyskuussa vuonna 2016 pitämäni puheen, jossa ennakoin, mitä mahdollisesti voi tulla tapahtumaan ja miksi, ellei maassamme aleta toimimaan oikein. Monet muutkin kansallismieliset varoittivat hallitsemattoman maahanmuuton aiheuttamista riskitekijöistä, mutta meitä ei uskottu.

Uhka realisoitui karmivalla tavalla vajaan vuoden kuluttua puheestani, Turussa 18. elokuuta 2017, kun vuonna 1994 syntynyt marokkolainen Abderrahman Bouanane toteutti Suomessa historiamme ensimmäisen jihadistisessa tarkoituksessa tehdyn islamistisen terroriteon. Kyseisellä vaaralliseksi jo ennestään tiedetyllä henkilöllä ei olisi kaiken järjen mukaan pitänyt olla mitään asiaa Suomeen alunperinkään, vaan teko, kuten monet muutkin maahantulleiden rikokset, olisivat olleet pääosin ennalta ehkäistävissä.

Turun Kauppatorin terrori-iskussa 18.8.2017 kuoli kaksi ja haavoittui kahdeksan henkilöä. Kuva: Wikipedia

Alla oleva teksti on lyhennelmä Vuosaaren Fortress Europe -mielenilmauksessa pitämässäni puheesta. Tekstistä on jätetty pois kohtia, jotka liittyivät enemmänkin kyseisen mielenilmauksen teemoihin mutta eivät niinkään nyt käsillä olevaan muistopäivään.

– – –

Riku Nevanpään puhe 10.9.2016 Fortress Europe -mielenilmauksessa Helsingin Vuosaaressa

Pidetään Suomi suomalaisten Suomena

Aloitan siteeraamalla jalkaväen kenraalia ja Mannerheim-ristin ritaria Adolf Ehrnroothia:

“Suomi on hyvä maa. Se on paras meille suomalaisille. Se on puolustamisen arvoinen maa ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma kansa.”

Tämä kansa on tänään täällä koolla.

En puhu nyt maahanmuutosta, vaan turvapaikkaturismista. Näitä kahta ei pidä missään tapauksessa sekoittaa keskenään.

Joillakin on unelma, meillä kansallismielisillä on realismi! On täysin realistista nähdä Suomi suomalaisten Suomena, itsenäisenä maana, josta voimme olla ylpeitä. Suomea ja Eurooppaa ei koettele “kriisi”, vaan ongelma: ”turvapaikanhakijat” – korostetusti lainausmerkeissä. Tämän mahdollistaa pahimman luokan vitsaus nimeltä suvaitsevuus.

Propaganda huutaa: ”suomalaisten on sopeuduttava ja suvaittava!”

Ei ole!

Suomen ja suomalaisten ei pidä sopeutua tai suvaita mitään mikä tähän maahan ei kuulu. Tänne tulevien pitää sopeutua Suomen kulttuuriin, perinteisiin, lakeihin ja tapoihin. Heitä ei kukaan pakota tänne tulemaan tai täällä oleilemaan, jos maan tavat ja kulttuuri tai ruoka eivät kelpaa. Maasta voi vapaasti poistua.

Monet ovatkin jo vapaaehtoisesti jonottamassa pääsyä takaisin kotimaahansa; onko  Lähi-Idässä on lomakausi päättymässä? Onhan täällä jo loikoiltu täydellä ylläpidolla ilmaiseksi useampi kuukausi. Lähtijöille pitää laittaa lasku ylläpidosta mukaan!

Ongelmaa lisää EU. Suuntaus valitettavasti on että kansallinen päätöksenteko halutaan alistaa Neuvostoliitosta kopioidun keskushallintomallin alaisuuteen. Suomen pitäisi toimia edelläkävijänä ja pyyhkiä EU-sopimuksilla ja -asetuksilla takapuolta! Suomi on itsenäinen valtio, eikä sen päätöksentekoa voida ohjailla ulkopuolelta. Ovatko sotiemme veteraanit taistelleet turhaan? Ovatko itsenäisyytemme puolesta henkensä antaneet uhrautuneet turhaan? Jos kommunismista kopioitu keskushallintomalli Euroopassa on se, johon tulemme tulevaisuudessa kuulumaan, on vastaus edellisiin kysymyksiin valitettavasti kyllä.

Kun punaista ja vihreää maalia – ituhippikukkahattuhyysärisuvaitsevaiston aatteen värit – sekoitetaan keskenään, syntyy ruskeaa. Suvaitsevaisten sijaan pitäisikin siis puhua ruskeistosta. Paskakin on yleensä ruskeaa – ja paskaahan nämä unelmat ovat!

Euroopan terroriteot ovat olleet valitettavia, mutta ennalta arvattavissa. Edustavatko nämä epäinhimilliset teot sitä unelmaa jota meille suomalaisille on yritetty ja yritetään edelleen pakkosyöttää? Entä kaikki julkitulleet ”yksittäistapaukset”? Ovatko nekin osa tämän edellä mainitun ruskeiston märkää päiväunta ja unelmaa? Näin voitaneen ajatella.

Haluavatko unelmoijat, että Euroopan terroriteot toistuvat Suomessa? Sekö on heidän tavoitteensa?

Maamme rajat vuotavat kuin yliväljä seula, ja täysin hallitsematon maanvaltaus on käynnissä. Suomessa on kansallinen hätätila, oikeastaan olemme sodassa aseettomasti rajan yli tulevien valloittajien vuoksi. Jos vastaanottokeskukset ovat täynnä, tarkoittaa se sitä ettei enempää tulijoita maahan mahdu – mutta mitä tekevät päättäjämme? Perustavat lisää vastaanottokeskuksia – ilman kilpailutusta ja muita lakien mukaisia menettelyjä.

Puhtaalla omallatunnolla voi olettaa, että maahan saapuneista turvapaikanhakijoista vähintään promille on jo valmiiksi radikalisoitunut ja lisää tulee radikalisoitumaan. Tämä tarkoittaa tämän päivän luvuilla että tulijoissa on vähintään 30 potentiaalista terroriteon suorittajaa – ja värväystoiminta kasvattaa tätä joukkoa kiihtyvällä vauhdilla. Poliisin tarkkailulistalla on jo n. 300 maahan tullutta, mutta miksi vain tarkkaillaan? Eikö näitä voida karkottaa maasta, pitääkö odottaa jotain pahaa tapahtuvan ennen kuin toimitaan?

Silloin on jo liian myöhäistä.

Mielenkiintoiseksi tilanteen tekee afganistanilaisten maahanpyrkijöiden määrä: lähes 5214. Miksi määrä on niin suuri? Vielä suurempi ihmetys herää, kun tilastoja katsoessa huomaa irakilaisten edustavan ehdotonta enemmistöä: noin 20 485, eli 65 % kokonaismäärästä. Miksi? Suomi ei ole Irakin tai Afganistanin sotatoimiin ottanut osaa tuhoamalla infrastruktuureja ja hallintorakenteita, emme siis mitenkään voi olla minkäänlaisessa vastuussa muiden aiheuttamista kansainvaelluksista.

Hyvinvointiyhteiskuntamme ei mitenkään kestä Riihimäen kaupungin asukasluvun suuruista määrää maahantulijoita vuodessa. Luku kasvaa päivittäin. Rajat kiinni ja rautaa rajoille!

Suomalaisuus, kansallismielisyys, isänmaallisuus – sekä hallitsemattoman tai hallitun maanvaltauksen vastustaminen eivät ole rikoksia, ne ovat oikeutettuja maan edun mukaisia aatteita.

On erityisen tuomittavaa ja häpeällistä on verrata tulijoita Karjalan evakoihin tai Ruotsiin Suomesta lähetettyihin sotalapsiin. Suomeen on vuoden 2015 aikana saapunut noin 3 000 väitetysti ala-ikäistä ”turvapaikanhakijaa”, Loput noin 30 000 ovat olleet täysi-ikäisiä ja heistä valtaosan voidaan olettaa olevan parhaassa taisteluiässä ja -kunnossa olevia miehiä – siis rintamakarkureita!

Sukupuoli- ja ikäjakaumatilastoja ei maahanmuuttovirasto julkisuuteen kerro. Totuus voisi johtaa kansalaismielipiteen muuttumiseen kokonaisvaltaisesti maanvaltaajia vastustavaksi. Tilanteen voi kuitenkin jokainen nähdä vastaanottokeskuksissa.

Nykymenon kriitikkoja syytetään milloin mistäkin. Yleinen syytös on pelko. Se on totta, me pelkäämme – emme itsemme puolesta, vaan maamme hyvinvoinnin, yhteiskuntarauhan, kulttuurin, naistemme, sekä erityisesti lastemme ja heidän tulevaisuutensa puolesta.

Todellisuudessa syyttelijät pelkäävät – he pelkäävät kritiikkiä, sillä se on aiheellista ja perusteltua.

Radikaali islam ei kuulu kehittyneisiin ja sivistyneisiin länsimaihin. Kuinka voidaan kuvitella että islamistit sopeutuisivat länteen, kun eivät osaa edes keskenään elää rauhassa?

Suomalaisuus on itseisarvo suomalaisille – arvo jota ei voi noin vain saada, vaikka kansalaisuuden vahingossa saisikin.

Olkaamme siis oikeutetusti, reilusti ja aidosti suomalaisia suomalaisessa Suomessa!

Riku Nevanpää
Riku Nevanpää on Suomen Sisun I varapuheenjohtaja
Jaa tämä: